Walne Zebranie Koła Gdańskiego S”MD” – czwartek, 4 grudnia 2008 r., godz. 18.00

Drodzy Młodzi Demokraci!

Za nami prawie rok działalności obecnych władz Koła Gdańskiego Stowarzyszenia „Młodzi Demokraci”, tygodnie pełne wielu wydarzeń i wielkiego wysiłku jaki wspólnie włożyliśmy w prace Koła. Zgodnie ze statutem S”MD”, podobnie jak co roku czeka nas kolejne Walne Zebranie Koła połączone z wyborem nowych władz (Przewodniczącego, Zarządu i Komisji Rewizyjnej).

Wczoraj (19 listopada) zebrał się:

Zarząd Koła Gdańskiego S”MD”
i zgodnie z zapisami Statutu z co najmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem
ustalił termin
Walnego Zebrania
na czwartek, 4 grudnia 2008 r.

Walne Zebranie Koła Gdańskiego S”MD” rozpocznie się o godzinie 18.00, rejestracja będzie możliwa od godziny 17.30. Przypominam, że warunkiem dopuszczenia do Walnego Zebrania jest terminowe opłacenie składek członkowskich. W tej sprawie, w razie wątpliwości możecie się kontaktować z naszym Skarbnikiem – Karolem Bielińskim (karol-bielinski@wp.pl, 0 664 134 405).
Wszystkich zainteresowanych gorąco zachęcam do aktywnego włączania się w prace naszego Koła, co oznacza także kandydowanie do jego władz – dotyczy to wszystkich szczebli.

W kompetencjach Walnego Zebrania Koła znajduje się także prawo podejmowania uchwał, poświęconych ważnym sprawom dotyczących różnych dziedzin. Projekty uchwał będzie można zgłosić podczas obrad.

Kolejne informacje dotyczące Walnego Zebrania Koła będziecie otrzymywali na bieżąco.

POzdrawiam

Adam Nieroda
Przewodniczący Koła Gdańskiego S”MD”