Walne Zebranie Członków Koła Gdańskiego S’MD’

Drodzy Młodzi Demokraci!
W dniu 19 grudnia 2013r. Walne Zebranie Członków gdańskiego koła S’MD’ dokonało wyboru nowych władz. Funkcja Przewodniczącego została powierzona Łukaszowi Bejmowi, w skład Zarządu weszli Dominik Bób, Mateusz Filipkowski, Alex Kulik, Piotr Pawłowski, Kalina Samolewicz oraz Paulina Sobolewska, natomiast Komisję Rewizyjną tworzą Maciej Beck, Piotr Dziemiński oraz Mateusz Kieczeń. Wybranym składamy serdeczne gratulacje, a wybierającym szczere podziękowania za obecność i wyrazy poparcia!

Serdeczne wyrazy wdzięczności kierujemy również w stronę prowadzącego obrady Radnego Adama Nierody oraz szanownego gościa Radnego Szymona Mosia, których wsparcie jest dla nas istotnym źródłem motywacji do wytężonej pracy.

Nowe władze i nowa kadencja to również nowe wyzwania, a tych w 2014 roku z pewnością nie zabraknie. Gorąco apelujemy o aktywne włączenie się w działalność koła. Zgranie, zaangażowanie i zaufanie to cechy, które na nowo muszą zacząć definiować gdańskich Młodych Demokratów!
Korzystając z okazji –  chcielibyśmy życzyć Wam Wesołych Świąt Bożego Narodzenia w spokojnej i ciepłej rodzinnej atmosferze oraz Szczęśliwego Nowego 2014 Roku pełnego sukcesów i radości!