Walne Zebranie

W czwartek 24. stycznia 2013 roku odbyło się Walne Zebranie Koła Gdańsk S”MD”. Wszystkim obecnym dziękujęmy za przybycie!
Walne Zebranie wybrało nową Przewodniczącą Koła – Ingę Zdzińską.

Wybraliśmy również Zarząd, w skład którego wchodzą: Mateusz Nowaczyk, Kalina Samolewicz, Krzysztof Godlewski, Marta Zdzińska, Zuzanna Brzezińska, Alex Kulik oraz Komisję Rewizyjną, a w niej: Łukasz Bejm, Paulina Sobolewska, Krzysztof Kwidziński.

Serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa od zaproszonych gości, wśród nich m.in. WicewojewodyPomorskiego – Michała Owczarczaka, Wicemarszałek Województwa Pomorskiego – Hanny Zych-Cisoń oraz Przewodniczącego Rady Miasta Gdańska – Bogdana Oleszka.

Pragniemy również podziękować wszystkim, którzy pomogli w organizacji Walnego Zebrania, szczególne podziękowania dla Dobrawy Morzyńskiej za sprawne prowadzenie obrad.

Bardzo miło nam poinformować, iż na pierwszym zarządzie, który odbył się we wtorek, wybraliśmy osoby funkcyjne. Wiceprzewodniczącym Koła został Mateusz Nowaczyk, Sekretarzem Kalina Samolewicz, a sprawami finansowymi zajmować będzie sie Krzysztof Godlewski. Ukonstytuowała sie rownież Komisja Rewizyjna, na czele z Łukaszem Bejmem. Nowym Władzom życzymy samych udanych eventow!

Już w przyszłym tygodniu Tłusty Czwartek. Tradycyjnie zapraszamy Was na Turniej Bilardowy oraz przepyszne pączki. Szczegóły wkrótce!