Walne Zebranie Koła Gdańsk

W środę 18 listopada 2009 roku odbyło się Walne Zebranie Koła Gdańsk S”MD”.

Walne zebranie podjęło szereg ważnych decyzji. Wybraliśmy nowego Przewodniczącego Koła – w tym miejscu chciałbym raz jeszcze podziękować za zaufanie i poparcie.

Wybraliśmy nowy Zarząd Koła, którego członkami zostali: Magdalena Olek, Dobrawa Morzyńska, Kuba Łuczywo, Mikołaj Grzegorczyk, Mateusz Zdziński, Czarek Śpiewak-Dowbór oraz Krystian Kłos.

Komisja Rewizyjna: Anna Łapińska, Marcin Mickun oraz Szymon Mazurkiewicz.

Dokonaliśmy wyboru Delegatów na Regionalny Zjazd S”MD” – lista nazwisk pojawi się niebawem na www.gdansk.smd.org.pl

Walne Zebranie przyjęło uchwałę wyrażającą poparcie dla Dariusza Słodkowskiego, który będzie ubiegał się o funkcję Przewodniczącego Regionu Pomorskiego S”MD”

Serdecznie dziękujemy za ciepłe słowa od zaproszonych gości: Przewodniczącego Rady Miasta Gdańska Pana Bogdana Oleszka oraz Dyrektora Biura Posła do Parlamentu Europejskiego Jarosława Wałęsy Arkadiusza Rozpędowskiego. Cieszą słowa starszych koleżanek i kolegów, którzy „za sprawą bezdusznego statutu SMD” przestali być członkami naszego stowarzyszenia :) Wasza obecność i słowa pokazują, że przestaliście być z nami tylko formalnie, za co jesteśmy wdzięczni i zobowiązani do jeszcze większej pracy.

Pragniemy również podziękować wszystkim, którzy pomogli w organizacji Walnego Zebrania, szczególne podziękowania dla Szymona Mosia za sprawne prowadzenie obrad.

Łukasz Zaręba
Przewodniczący Koła Gdańsk S”MD”

[nggallery id=139]